Billeder til stuen

lkm4

Alle fotografer ved, hvor meget billeder i stuen kan forvandle et rum fra sterilt til hyggeligt på 0.2 sekunder. Billeder giver en helt særlig stemning. Her kan du læse mere om hvad billeder gør med et rum, og hvordan du kan finde flotte billeder til stuen. 

Sæt stemningen med billeder

Hvad du hænger på din væg, er i stor grad med til at sætte stemningen i rummet. Det er et smart trick, at have forskellige stemninger i forskellige rum, så dit hjem kan blive en rejse man går gennem og kan vælge hvilket rum man vil være i, efter humør eller stemning. For eksempel kan det være en god ide at introducere varme farver og teksturer i en stue, for at give en god stemning. Her spiller hvilke billeder du vælger at hænge op, en ret stor rolle.

Plakater og tilbehør til stuen kan udgøre en stor forskel. Måske har du ikke brug for at renovere boligen, bare revurdere hvad du har hængt på dine vægge og hvilke farver du har valgt at arbejde med. Måske har du ikke brug for et helt nyt stuemøblement, men bare lidt forandring i, hvad der hænger på væggene.

Du kan lege med farver og størrelser, for at sætte sammen en hel væg med billeder og plakater. Det bliver tilsammen et helt kunstværk af små ting der passer godt sammen som helhed. Der findes tusind måder at gøre det på, og hvis du søger på billed væg på inspirationsmedier som Pinterest, vil du kunne finde en masse inspiration til, hvordan du kan gøre det.

Find rammer til dine billeder

https://www.nicetapet.dk/rammer/plakatrammer, kan du finde et stort udvalg af rammer så du kan ramme ind dine smukke billeder. Det er noget helt særlig ved, at være stolt af sin kunst og at kunne vise den frem til omverdenen. At hænge op sine egne billeder, eller billeder du godt kan lide, er også noget der er med til at sætte et helt særligt personligt præg på dit hjem.

Plakater og billeder er den perfekte måde at friske op boligen på, uden at skulle renovere eller male. Det er den perfekte vej til at få god stemning i et rum og sætte et mere personligt præg på dit hjem. Det gælder uanset om du vil hænge dine egne billeder op eller billeder af andre, som du godt kan lide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *