Sådan bliver du mere fotogen

lkm4

Os, der elsker at tage mange billeder, hader som regel også at stå foran et kamera.  Ofte kommer dette fra opfattelse af os selv om, at vi slet ikke er så fotogene. Men det er faktisk noget du godt kan ændre ved.

Læs med her og se hvordan du kan gøre dig selv mere fotogen. 

Fotografering

Vis dine bedste sider frem

Der er i bund og grund ikke noget der hedder at være ’fotogen’. Selve ordet hentyder til, at der er nogle bestemte af os som på magisk vis er født med et gen, som gør os bedre i stand til at der kan tages fotoer af os. Det er slet ikke sådan det hænger sammen. 

De mennesker der er såkaldte ’fotogene’ ved simpelthen blot hvordan de skal vise deres allerbedste sider frem. Og det kan du også lære.

Som hobby- eller professionel fotograf har du måske allerede en intuitiv forståelse af, hvordan mennesker skal stille sig, når der bliver taget billeder af dem, for at billedet bliver rigtig godt. Den viden kan du påføre dig selv men gør det på en måde, så du viser de allerbedste sider frem af lige præcis dit udseende. 

Har du flotte ben eller er den ene side af dit ansigt pænere end det andet? Vis det frem! Øv dig eventuelt på spejlet og send dig selv så mange smil, at du til sidst føler dig selvsikker nok til at stille dig op foran et spejl.

ure

Hvad har du på?

Klæder skaber folk og alt afhængigt af hvilket noget tøj, du render rundt med, så kan du også vise dine bedste eller værste sider frem. Prøv derfor at få en forståelse af, hvordan man klæder en krop som din på og hvilke tricks man kan gøre med for eksempel forskellig udsnit af tøj og farver for at du altid ser flot ud. 

Tilbehøret har også en vis rolle at spille og at rende rundt med et CASIO G-SHOCK GA-100-1A1ER om håndleddet eller en flot halskæde om halsen kan være med til at give dig en del mere selvsikkerhed – for ikke at tale om at det kan være prikken over i’et på et allerede fremragende outfit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *