• Home
  • /
  • Om Sebilledet.dk

Hvem er vi?

Her kan du læse mere om os

Vi skriver om foto

Her på siden kan du læse alt det, der er værd at vide, når man interesserer sig for fotografi. Herunder også, hvis man leder efter at booke den helt rigtige fotograf til et arrangement. Nedenfor vil vi skrive lidt om det, vi gerne vil med siden, og du kan læse lidt om, hvad vi allerede har lagt ud på siden, samt hvad vores vision er på længere sigt.

Vigtigheden af det gode billede

Vi har lavet denne side, fordi vi ligesom dig forstår vigtigheden af et godt billede. Et billede siger som bekendt mere end 1000 ord, og derfor er det vigtigt, at man finder den helt rette til at indkapsle de minder, man vil gemme for eftertiden. Nogle begår dog den fejl at tage billederne selv, hvilket kan gøre, at man ikke i samme grad faktisk husker det, uden at man så skal bruge billederne til at genkalde mindet.

Vi har alle et bestemt billede (eller flere), der fremkalder stærke følelser eller minder, og billeder kan især være et fantastisk værktøj, når man vil mindes noget, der ikke længere er der. Det kan være en god ferie, man havde engang, og det kan være et billede af en elsket person eller et kæledyr, der ikke længere er iblandt os.

Der er heldigvis mange dygtige fotografer, der kan bookes til at tage uforglemmelige billeder, og her på sebilledet kan du allerede i dag læse en artikel om, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du booker en fotograf.

Hvad kan du læse om her på siden?

Som sagt har vi skrevet om, hvad du kan være opmærksom på, når du går og overvejer en fotograf, men vi har også skrevet om andre ting. Vi har blandt andet skrevet om, hvilket udstyr der er godt at huske, hvis man skal på en ferie, hvor man gerne vil fange nogle gode billeder. Her kan du altså læse lidt om de forskellige ting, der er vigtige at huske i dén sammenhæng.

Vi har også skrevet om noget, som de fleste nok allerede har en idé om: netop at lyset er altafgørende for et godt billede. Dette er selvfølgelig noget, enhver professionel fotograf ved, men vi vil også gerne være en side for dem, der ønsker at tage deres egne billeder og få dem til at se så gode ud som overhovedet muligt.

Som sidste eksempel kan vi nævne, at vi har skrevet om det gode portræt. Der er nemlig nogle ting, der er gode at vide noget om, hvis man vil give sig i kast med at skildre et ansigt på en god måde, så ens subjekt er tilfreds med det endelige billede, man tager.

Hvorfor du bør læse med

Så det er forhåbentlig tydeligt, at sebilledet er et godt sted at kigge med, hvis man interesserer sig for fotografi og gerne vil følge en blog, der gør det samme. Vi vil regelmæssigt forsyne dig med ny viden om din hobby, så du kan få booket den helt rigtige fotograf eller selv blive rustet til at få det ultimativt meste ud af dit eget udstyr, hvad enten der skal tages billeder på en særlig dag eller på en ferie.