Sådan finder du gaven til hende der har alt

lkm4

Leder du efter en gave til konen, kæresten eller bare hende der er lidt speciel? Det kan være svært at finde gaver til kvinder, der synes at have alt i forvejen, men bare rolig der findes håb. Overvej at købe et kamera, et kamera kan altid bruges fornuftigt. Det er en bedre gave end et hundegitter til bil

Dame

 

Med et kamera går du aldrig galt i byen 

Selvom hun måske allerede ejer et kamera, kan det aldrig skade med et mere. Er kameraet et lille, håndholdt et, kan du passe opgradere hendes foto-skills med et mere professionelt kamera. Alle elsker at tage billeder af det de oplever, med deres telefoner eller kamera. I disse instagram-tider er et kamera en meget betænksom gave, der kan bruges til lidt af hvert. 

Fang de øjeblikke der er værd at huske 

Hvorfor tager vi billeder? Vi tager billeder af det der er værd at huske, og det vi gerne vil dele med vores tætte venner eller familie. Man kan diskutere om der de senere år har været tendenser til et overforbrug, af kameraet. Vi kender alle vitserne om personer der tager mange billeder, personer der lige skal have et billede af aftensmaden inden den bliver spist, så det kan komme på instagram. Nogle vil mene at behovet for at fotografere alting, er et overforbrug, og dermed unødvendigt. 

Billeder

Husk også at lade kameraet ligge 

Selvom det kan være sjovt at være fotograf, og billederne gemmer de dyrebare øjeblikke, må vi samtidig huske os selv på at lade kameraet ligge en gang imellem. Selvom vi har mulighed for at indfange alting på kameraet, betyder det ikke nødvendigvis at det bliver bedre, eller pænere af den grund. Minderne nydes bedst når de er oplagret i hukommelsen, og ikke på et hard drive, som man aldrig ser igen. 

Billeder til familien og til ferierne 

Med et kamera er du sikret billeder af familien og af de gode ferier. Det er rart at kunne samle et fotoalbum, når man er kommet hjem efter en dejlig ferie og gerne vil dele sin oplevelser med vennerne. Uden et kamera bliver man nødt til at fortælle historierne, uden bevis materiale og hvem tror i disse dage blot på historierne? At have et kamera ved hånden er også en nødvendighed, når den mindste i familien begynder at gå. Dette er et øjeblik man gerne vil have indkapslet, før barnet bliver voksent. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *